Tenshin no Michi Dojo je udruga koja je osnovana s idejom stalnog proučavanja, prakticiranja, unapređenja, te transmisije stečenih znanja s polja klasičnih japanskih ratničkih vještina i klasične filozofije kao i suvremenih načina samoobrane i preživljavanja.

Takav koncept omogućuje stalno učenje i stalni napredak pojedinca koji stečeno znanje implementira u svoju zajednicu i svoj život, te ga na taj način živi što sigurnije, mudrije i kvalitetnije.

 

Tenshin no Michi Dojo je započeo sa radom 07.10.2003. u Karlovcu, a službeno otvorenje Dojo-a dogodilo se sretnog dana 16.01.2004, također u Karlovcu! Službenom otvorenju prisustvovala je osobno Gđa. Andrea Rees Sensei, dugogodišnja učiteljica i mentorica našeg Dojo-a sa još dvojicom učenika. ( Dai-Sho Center - Bujinkan Ninjutsu Dojo ) Toga sretnog dana je Dojo dobio ime koje i danas sa ponosom nosi .

Zbog niza novonastalih okolnosti tehničke i privatne prirode, Dojo u Karlovcu privremeno prestaje sa radom no u to vrijeme poduka se nastavila kroz niz seminara, treninga i privatne poduke u Hrvatskoj i inozemstvu!

Tenshin no Michi Dojo je ponovno službeno registriran 24.07.2006. u Zagrebu.

Rad u Tenshin no Michi Dojo-u temelji se na proučavanju i prakticiranju devet tradicionalnih ratničkih škola objedinjenih u Bujinkan Budo Taijutsu sustavu.

Poglavar Bujinkana i svih devet škola je Soke Dr. Masaaki Hatsumi

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gikan Budo Concept - G.B.C.

U Tenshin no Michi Hombu Dojo-u je dostupno i učenje klasičnog Ju Jutsu-a u tradicionalnom maniru, raznih načina samoobrane, preživljavanja kao i zaštite drugih osoba po vlastitom iskustvu i programu odobrenog od strane renomiranih organizacija.

 

Osnivač Tenshin no Michi Dojo-a je GM Golubičić Darko -Tenshin Soshi
Bujinkan Kugyo Happo Biken Shihan 15.Dan

 

 

 

  • Gikan Budo Concept G.B.C Selfdefence

    Chief Instructor Darko Golubičić

  • Ninjutsu - Bujinkan Budo Taijutsu

    Bujinkan Kugyo Happo Biken Shihan Golubičić Darko

  • Tenshin no Michi Ryu Ju Jutsu

    Soshi Golubičić Darko